top of page

Oppmuntrende besøk fra Misjonsforbundet!


Da har vi nettopp hatt halvannen fine uker sammen med Eilif Tveit og John Arne Hoppestad fra Misjonsforbundet. Det har blitt tid sammen i Bogotá, og vi har hatt misjonærmøte og inspirerende medarbeidersamtaler. Det ble også en tur til Medellin og Barranquilla, hvor vi besøkte flere av skolene, reiste en tur til Fredens hus (barnehjem for gutter), hadde møter med pastorer og møte med den amerikanske misjonen. Vi sitter igjen med mye bilder og film fra turen som vi gleder oss til å dele noe av her på bloggen!

Da John Arne nå har tatt over etter Eilif som ny internasjonal leder, var dette Eilif sin siste "offisielle" tur til Colombia, og han fikk benyttet annledningen til å ta farvel med mennesker han har arbeidet sammen med gjennom flere år. Vi ser at colombianerne setter stor pris på han - og vi misjonærene er takkknemmelige over å ha fått hatt han som vår leder! Vi er også veldig fornøyde med valget av ny internasjonal leder, og ser frem til å arbeide sammen med John Arne. I løpet av disse ukene har vi igjen lagt merke til - og er imponert over - hvor mye kunnskap han har om arbeidet og kulturen i Colombia.

Bildet over: Sammen med de ansatte ved internflyktningsprosjektet i Medellin.

Skolebesøk i Barranquilla: Stor stas med feiring av dagen for kjærlighet og vennskap!

Bogotá: Eilif taler i Barnekirken - John Arne oversetter.

Internflyktningsprosjektet: Halvard i samtale med en av de 20 000 menneskene som nå bor som flyktninger i området Granizal, Medellin. Her på besøk hjemme hos henne.

Barranquilla: To nye venner!


bottom of page