top of page

Endelig ungdomsleir!


27-29. november ble det arrangert ungdomsleir for alle El Pacto-menighetene i Bogotá. Det er blitt noen år siden forrige gang en slik regional leir ble arrangert her i byen, så det betydde mye for mange å nå få gjennomført denne!

- Jeg har et ønske om at ungdommene skal få en bedre relasjon til Gud, og at enheten mellom El Pacto Colombia sine menigheter med tanke på ungdomsarbeidet skal styrkes, sa Ximena Gonzalez (22), regional ungdomsleder i Bogotá, i forkant av konferansen.

Ungdom fra de ulike menighetene i byen dukket opp på det nydelige leirstedet et par timer utenfor Bogotá, og det samme gjorde de fleste pastorene med ektefeller.

Bra for samholdet

Hovedtemaet for konferansen var Santidad - Hellighet. Flere av El Pacto sine pastorer underviste, og Halvard hadde en tale om å "bygge livet sitt på stein". Henry Rodríguez, tidligere nasjonal ungdomsleder i El Pacto, var kommet fra Medellin og bidro også med undevisning. I tillegg gjennomførte vi både leker og konkurranser - blant annet i leirstedets svømmebasseng.

Det var en fin helg vi fikk være med på å arrangere, og vi har hørt gode tilbakemeldinger i etterkant om at leiren blant annet var veldig bra for samholdet på tvers av menighetene, at folk fikk bli bedre kjent. Og vi kunne ikke unngå å se mye glede i løpet av disse dagene!

Les mer om ungdomsarbeidet i Bogotá og konferansen her:


bottom of page