top of page

En annerledes julaften


Denne julen hadde vi planlagt å tilbringe formiddagen den 24. sammen med barna på La Vega. Vi drar alltid glade hjem etter å ha vært på besøk der - og denne dagen var intet unntak!

Sammen med søsteren min som var på besøk fra Norge, pakket vi bilen med godteposer og hobbysaker og kjørte av sted ut av byen og mot gården som ligger nydelig til i La Vega. Vel fremme møtte sju smilende barn oss - resten av de litt over tjue barna som er på rehabilitering nå, var hjemme hos familie i julen.

Vi fant frem malesaker, glitter, treskrin og gipsengler fra bilen, og snart var det bare kreativiteten som satte grensene. Da treskrinene stod til tørk og alle hadde fått laget så mange glitrende stjerner de hadde lyst til, skrudde vi opp julemusikken og danset til barna (eller kanskje rettere å ha sagt; vi) var helt utslitte.

Etterpå koste barna seg med godteposene, før vi lekte sammen på lekeplassen til mørket nærmet seg og det var på tide å dra hjem. Det ble en annerledes - men veldig fin - 24. desember!

SE FILM FRA DAGEN HER: (Redigert av Halvard. Innlegget fortsetter under videoen)


bottom of page