top of page

Bare for barna


Først voksenmøte - så et eget møte bare for barna! Vi befinner oss i Barnekirken Esperanza, og på bildet sees en engasjert pastor Alexis i full sving med å undervise barna om språkforvirringen i Babel. Jeg, Halvard og Elida måtte ha en samtale på norsk for å illustrere, noe barna synes var veldig morsomt. De kunne jo ikke skjønne noenting!

Etterpå var det konkurranse om hvem som kunne bygge det høyeste "Babel-tårnet", først med klosser - og så med mennesker. Det ble tre barn/voksne i høyden før vinnerlaget ble kåret! Sang hører såklart også med når mange barn samles for å lære om Jesus. Og til slutt, brus og kake. (Forts. under bildet)

Før barna inntok møtelokalene, fikk de voksne høre en flott tale av ettåring Elida Mersland. På voksenmøtet ble det også gjort stas på alle mødrene som var tilstede - for denne søndagen var det morsdag her. Morsdagen er nemlig på en annen dag i Colombia enn i Norge.

Det var mange glade barn og voksne som dro fra møtet denne søndagen - ikke minst oss. Vi gleder oss allerede til neste gang vi skal få besøke denne flotte menigheten sør i Bogota!


bottom of page